Los ingenieros técnicos fueron entrevistados para la revista Theknos

Los ingenieros técnicos de TST fueron entrevistados para la revista técnica Theknos mostrando todas las novedades y el crecimiento que el Grupo Torres, en estos tiempos, está teniendo a nivel nacional.

Una empresa molt familiar

Es fa estrany sentir una pime parlant de plans d’expansió. El Grupo Torres ho fa: a l’abril obra oficines a Sevilla, al maig a València i al 2011 a Bilbao. “La crisi ja ha acabat”, afirma Juan José Torres, col·legiat del CETIB i responsable d’imatge i vendes de l’empresa. “El que tenim ara és el que viurem durant els propers anys. Ens hi hem d’acostumar”, continua. Ell juntament amb els seus germans Jordi, Mari Carme i Ana Lis, i liderats per José Torres, pare de la nissaga i de l’empresa, mouen els engranatges del grup.

Empresa

El Grupo Torres s’estructura en quatre empreses.

TST està especialitzada en el lloguer d’aparells de clima, ventilació, ambientació, potència elèctrica, fred
industrial i secat d’humitats. Disposen de més de 2.200 aparells que s’han usat per infinitat d’esdeveniments, com ara la Copa Davis celebrada l’any passat a Barcelona, la Marató de TV3 o la ventilació dels túnels de grans infraestructures. El secret del seu èxit és una orientació total al client, a qui ofereixen serveis a mida de gran qualitat. No externalitzen cap part del procés, de manera que poden donar una resposta molt ràpida.
“El lloguer és un negoci de proximitat. Si s’ha espatllat el clima de la sala de servidors no pots esperar”, explica Juan José.

Per altra banda, Mator és una distribuïdora de maquinària de clima i neteja industrial. Ofereixen des d’una petita aspiradora fins a una fregadora elèctrica per a grans superfícies. La tercera empresa del grup és Maquinas y Maquinas Barcelona, dedicada al lloguer de fins a 140 tipus de màquines diferents:industrials, construcció, jardineria, neteja, etc. .

 

 

TST Torres Servicios Técnicos - consultas@tstservicios.com

Trabajamos en toda España, Portugal, Francia y Marruecos

Centrales Barcelona | Madrid | Bizkaia | Valencia | Sevilla